Risktvåan i Stockholm bokar du hos Gillinge!

Ska du ta körkort i Stockholm? Få tillgång till en av Sveriges bästa halkbanor! Boka din halkkörning hos Gillinge och upplev hur det känns att förlora kontrollen över fordonet vid extrem halka, fast under säkra och kontrollerade former. Under vägledning från välutbildade instruktörer kommer du att få köra bil på en halkbana som imiterar körning under extrema förhållanden. Klicka på länken för att boka risktvåan i Stockholm.

Vår halkbana i Stockholm

Vi är Gillinge – Stockholms Trafiksäkerhetscenter. Vi har sedan 1975 erbjudit moderna riskutbildningar. Med över 40 års erfarenhet, och genom att också vara drivande i trafiksäkerhetsfrågor, kan vi garantera att du blir en säkrare och mer medveten förare.

Vår halkbana, som är en central del av våra upplevelsebaserade riskutbildningar, finns tillgänglig för dig som vill boka risktvåan i Stockholm. Halkbanan är i världsklass och ger dig en bra känsla för hur ett fordon reagerar på halt underlag.

Vad innebär risktvåan?

Riskutbildning del 2 eller risktvåan som det också kallas, är ett av de praktiska moment som måste genomföras i samband med att man tar sitt körkort. Det mer kända namnet på denna utbildning är halkkörning eller halkbana, och är också något som både skrämmer och lockar många körkortsaspiranter. Så länge man följer alla instruktioner, och kan framföra ett fordon, är det svårt att bli underkänd.

Det du får göra är att köra bil på ett halt underlag. Vi på Gillinge använder oss av en äkta halkbana, där du alltid får en genuin upplevelse. Du får träna på hur bilen uppför sig när det är halt, genomföra undanmanövrar och även testa rondellkörning i extrem halka. De allra flesta som valt att boka risktvåan hos oss brukar tycka att det är en lärorik utbildning, och hade gärna gjort om halkkörningen flera gånger.